Ben jij iemand die communicatief sterk is en heb je daarnaast ook nog eens affiniteit of interesse in techniek? Dan zijn wij bij Trescal in Hengelo op zoek naar jou!

Functie

In deze functie ben je onderdeel van het buitendienst team, maar werkzaam op ons kantoor in Hengelo. Je ondersteunt onze buitendienstmedewerkers die in Nederland (op klant locaties ) aan het werk zijn.

Telefonisch ben je het aanspreekpunt voor onze klanten die kunnen bellen met vragen.

Je zorgt dat alle ingeplande kalibraties in het systeem voorzien zijn van alle benodigde informatie zodat planning en finance dit verder vlot kan afhandelen.

Je zorgt voor een correcte urenregistratie voor facturatie.

Profiel

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol beschik je over een nuchtere persoonlijkheid die goed kan communiceren. Je bent flexibel in je werk en weet verbindingen te leggen. Door je ervaring in een soortgelijke omgeving weet je wat je moet doen

Komt het voor dat je er niet uitkomt, dan schroom je niet om aan je collega’s vragen te stellen. 
Je hebt een afgeronde MBO opleiding. Je vindt het leuk om een beetje met techniek bezig te zijn, maar ook om zaken goed te organiseren.

Ons aanbod

Werken bij Trescal betekent werken in een organisatie met aandacht voor ontwikkeling, expertise en goede arbeidsomstandigheden! Je komt terecht in een boeiend, bloeiend en gezond bedrijf met een prettige werkomgeving. We groeien nog steeds en willen jou laten meegroeien! In deze functie bieden we jou: 

  • Diverse opleidingsmogelijkheden om interne doorgroei te motiveren en stimuleren.
  • Een voltijds arbeidsovereenkomst, met onder andere 40 vakantiedagen
  • Goede verdere secundaire arbeidsvoorwaarden.