MISSIE

Je voert kalibraties uit op de meetinstrumenten van onze klant. Deze instrumenten worden door onze klant gebruikt om de bedrijfsprocessen correct en nauwkeurig te laten verlopen. De toepassingen van de meetgereedschappen situeren zich voornamelijk binnen de grootheden druk (bv. manometers), temperatuur (PT100, thermokoppel) en relatieve vochtigheid (dauwpuntmeter), maar ook voor de domeinen geometrisch, mechanisch en elektrisch.

Na het uitvoeren van de metingen, verwerk je de meetgegevens in een certificaat, met behulp van bedrijfseigen software.

Je werkt hoofdzakelijk op locatie bij onze klant en je bent het visitekaartje van ons bedrijf, het aanspreekpunt van onze klant. Hoewel je zelfstandig aan de slag gaat kan je rekenen op een ervaren team om je te ondersteunen.

JOUW PROFIEL

  • Je hebt bij voorkeur een opleiding elektromechanica, meet- en regeltechniek en/of relevante ervaring met meet- en regeltechnieken, industriële onderhoudstechnieken.
  • Je kan zelfstandig werken maar werkt ook graag samen met collega’s.
  • Je werkt nauwkeurig en je hebt oog voor veiligheid op de werkvloer.
  • Je bent stressbestendig en kan flexibel inspelen op onvoorziene omstandigheden.
  • Je bent communicatief, oplossingsgericht en klantvriendelijk.
  • Je kan vlot overweg met een computer
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B. 

SOLLICITEREN?
Ben jij op zoek naar een nieuwe job met veel spanning en een stroom aan werk met frequente uitdagingen? Wissel dan als de bliksem je CV uit met ons! Ohm te solliciteren stuur je een mailtje naar jointheteam.benelux@trescal.com.